Femke

thuiszorg, mantelzorg, mantelzorgondersteuning, saar aan huis, seniorservice

Femke heeft brede ervaring. Het begeleiden, ondersteunen en verzorgen gaat als een rode draad door haar loopbaan. Ze is een betrouwbare, nauwkeurige en betrokken persoonlijk assistent.

Inzetbaar voor

Femke is breed inzetbaar. Denk aan (sportieve) activiteiten buiten, binnen, verzorgen van maaltijd of samen koken, verzorging van dieren, samen de tuin onderhouden, vervoer. Daarnaast: assistentie en begeleiding tijdens uitstapjes, ook meerdere dagen (bijvoorbeeld vakantie). Ondersteuning bij persoonlijke verzorging. Huisdieren zijn geen probleem, leuk juist.

Wat is je ervaring?

“In 2021 ben ik als zelfstandige gestart. Hier komt alle reeds eerder opgedane ervaring in mijn loopbaan samen. In het verleden heb ik voor diverse werkgevers gewerkt en zodoende een brede ervaring opgedaan met assistentie, verzorging en ondersteuning. Mede door mijn inlevingsvermogen, humor en creativiteit heb ik al vele bijzondere momenten beleefd in mijn werk.”

Waarom doe je dit werk?

“Ik vind het belangrijk dat mensen kunnen blijven deelnemen aan de maatschappij, met een stukje ondersteuning waar nodig. Ik ervaar het zelfstandig ondernemerschap als een verrijking op mijn loopbaan. Ik kan precies invulling geven aan dat wat zo belangrijk is bij het werken met mensen. Namelijk het geven van persoonlijke aandacht. Ook geeft het de ruimte en mogelijkheid om nieuwe kansen te zien en zelf te blijven groeien.”

Extra informatie: Femke komt niet in huizen waar gerookt wordt.

Contact

Femke van Zelm

Algemeen e-mailadres