Hennie

Hennie heeft altijd een goed humeur. Ze is betrokken, breed inzetbaar en betrouwbaar. Hennie denkt graag positief met u mee.

Inzetbaar voor

Hennie houdt van afwisseling en is beschikbaar voor de meest uiteenlopende klussen. Ze kan voor u de boodschappen doen, maaltijden (voor)bereiden en dieren verzorgen of uitlaten. Ook gaat ze mee naar arts, ziekenhuis of andere instanties. Samen wandelen of u voorlezen behoort ook tot de mogelijkheden. Een vuiltje wegwerken hoort daarbij, maar Hennie wil liever niet alleen maar poetsen. Lichte huishoudelijke activiteiten zijn natuurlijk geen probleem.

Wat is je ervaring?

“In mijn directe omgeving heb ik ervaring met mantelzorg bij een aantal ernstig zieke mensen. Denk daarbij aan huishoudelijke taken, financiĆ«le administratie en contact met de thuiszorg. Ook heb ik twee jaar op de klantenservice van een zorgmiddelenbedrijf gewerkt. Daar werd bijvoorbeeld gewerkt aan het indiceren en uitlenen van hulpmiddelen, in samenwerking met artsen, verpleegkundigen en de thuiszorg of buurtzorg.”

Waarom doe je dit werk?

“Ik vind het fijn om het leven van mensen prettiger maken, zowel voor degene die mantelzorg nodig heeft, als voor zijn of haar omgeving. De afwisseling van het werk en het persoonlijke contact vind ik erg belangrijk en geeft veel voldoening. Mijn streven is om het de klant zo aangenaam mogelijk te maken in de gegeven omstandigheden.”

Contact

Hennie Dubbeldam
06 464 94 150
E-mail direct naar Hennie (hjc.dubbeldam @ xs4all.nl)
Algemeen e-mailadres