Assistentie aanvragen

Als u graag mantelzorgassistentie wilt aanvragen kan dat bij één van onze mantelzorgassistenten of via ons algemene e-mailadres (info@mantelzorgassistentie.nl). Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook rechtstreeks mailen of bellen met één van de mantelzorgassistenten. Hun gegevens vindt u via de links hieronder.

Werkgebied

Wij werken voornamelijk in de regio Ede (incl. dorpen), Wageningen, Overbetuwe, Veenendaal, Barneveld en Rhenen. In overleg is het soms mogelijk om wat verder te reizen.

Takenpakket

Wij ondersteunen bij veel dagelijkse dingen. Denk aan boodschappen doen, maaltijden verzorgen, naar afspraken gaan, een wandeling maken, persoonlijke verzorging, de hond uitlaten en nog veel meer. We zorgen er samen voor dat u gezellig en comfortabel in uw eigen huis kan blijven wonen. Let op: wij verlenen geen medische zorg!

Maatregelen coronavirus

In verband met het coronavirus / COVID-19 werken al onze assistenten met extra beschermingsmiddelen. Ze gebruiken mondbescherming, handschoenen en verdere beschermingsmiddelen als ze handelingen moeten doen waarbij geen 1,5 meter afstand gehouden kan worden.