Willemijn

thuiszorg, mantelzorg, mantelzorgondersteuning, saar aan huis, seniorservice

Willemijn staat bekend om haar efficiëntie en directe aanpak, ook bij wat ingewikkelder persoonlijke omstandigheden. Ze is vindingrijk, brengt mensen graag in beweging en stimuleert om creatief bezig te zijn.

Inzetbaar voor

Ondersteuning bij de dagelijkse verzorging (niet-medisch), licht huishoudelijk werk, boodschappen doen en koken. Indien mogelijk het stimuleren en ondersteunen bij culturele activiteiten (zoals museumbezoek, tekenen, schilderen, bloemschikken) en beweging (wandelen, zwemmen). Meedraaien in het huishouden is voor Willemijn de kern. Zorg voor huisdieren van klein tot groot is prima. Naast dagdiensten wil ze ook waak- en slaapdiensten draaien.

Wat is je ervaring?

“Ik werk sinds 2000 in de particuliere thuiszorg, eerder via bemiddelingsbureaus in Den Haag, Amstelveen en Ede. Het draaien van een gastvrij dagelijks huishouden met alles wat daarbij hoort is mijn sterke kant, speciaal bij dementerenden.”

Waarom doe je dit werk?

“Ik vind het werken met mensen leuk, zeker als ik een meerwaarde kan geven door creativiteit en beweging te stimuleren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er regelmaat is in een huishouden (zeker voor dementerenden). Gezellig samenzijn met een hapje en een drankje maken hier onderdeel van uit. Ook vind ik het fijn als ik merk dat familie of andere mantelzorgers blij zijn met hun wat lagere belasting en gewoon gezellig op de koffie kunnen komen.”

Contact

Willemijn Bouman
06 225 562 01
E-mail direct naar Willemijn ( willemijn.mantelzorg @ gmail.com )
Algemeen e-mailadres