Categorieën
Algemeen Dagelijks leven feestdagen Nieuws

Eind-van-het-jaar-wensen en ook complimenten…

Beste klanten en relaties van MantelzorgAssistentie.nl

Wat is het jaar 2023 voorbij gevlogen en wat hebben wij, het kernteam en de persoonlijk assistenten van ons platform MantelzorgAssistentie.nl, het druk gehad. Met het assisteren van onze klanten, maar ook met het aansturen van de diverse teams.

Daarom nu even tijd voor een kopje koffie met wat lekkers om een kort bericht aan u te schrijven.

Allereerst wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en veel warmte en gezelligheid toe in de donkere dagen van de winter 2023/2024.

Ook willen we graag kort vertellen over hoe ons platform nou eigenlijk werkt. We krijgen hier namelijk best wel vragen over, zoals: Zijn jullie een bureau / een rechtspersoon (stichting of andere vorm van organisatie). Hebben jullie mensen in dienst / onder contract? Hoe organiseren jullie dit naar de klanten toe? En nog veel meer.

Ons antwoord is: Wij, van mantelzorgassistentie.nl, zijn horizontaal georganiseerd met een heldere leidraad. Met een vast kernteam, een aan ons verbonden een extern adviseur, en vooral ook al onze aangesloten persoonlijk assistenten. Iedereen die met ons samenwerkt heeft uitsluitend een contract met de klant (en dus niet met MantelzorgAssistentie). We zijn dus allemaal onafhankelijke ZZP-ers. En er is geen apart bureau waar financiële afdracht naar toegaat. We onderschrijven allemaal deze horizontale werkwijze!

We wisselen wel voortdurend met elkaar uit. Met vragen over: Hoe gaat het met de klanten, met de teams, met de assistenten? Hoe loopt de coördinatie? Iedereen heeft inbreng en aldus communiceren we waar dit nodig is. Onze wijze van werken is horizontaal en transparant. En gebaseerd op ons aller ervaring en deskundigheid. Heel belangrijk is dat dit persoonlijk afgestemd is op de wensen van de klant.

Conclusie? Onze klanten zijn TEVREDEN!
Hoera, daar zijn we heel blij mee in ons drie-jarig bestaan! We hopen dan ook dat we zo kunnen blijven samenwerken op deze prettige basis.

Om af te sluiten wensen wij u nogmaals een hele fijn uiteinde 2023 en een heel goed 2024 namens uw team MantelzorgAssistentie.nl